Een voedzaam en heerlijk recept voor baby bananenpannenkoekjes. Een smakelijke ontbijt, lunch of snack die snel, makkelijk, gezond en bovenal erg lekker is. Lactose- en glutenvrij! Ga gauw door naar de ingrediënten en de bereidingswijze onder de foto en ervaar het zelf!
Ingrediënten (10 stuks)
- 1 kleine banaan
- 1 ei (maat M)
- Snufje kaneel (optioneel)
- Roomboter of kokosolie
Bereidingswijze
Stap 1: Prak de banaan goed fijn met een vork.
Stap 2: Kluts het ei en mix deze door de geprakte banaan.
Stap 3: Voeg een snufje kaneel toe aan het banaan/ei mengsel en roer dit goed door.
Stap 4: Verwarm een klontje boter of olie in een koekenpan en bak de pannenkoekjes af.
Stap 5: Aan tafel!
Serveer je bananenpannenkoekjes op een van onze Baby Minoe Kinderborden voor de ultieme eetervaring van jouw kleintje!
Tips
Bak de bananenpannenkoekjes op een middelhoog vuurtje.
Maak kleine bananenpannenkoekjes (ongeveer 1 eetlepel beslag per pannenkoek). Dit maakt het omkeren van de pannenkoeken makkelijker.
Grotere bananenpannenkoeken? Voeg wat havermout of volkoren tarwemeel toe om het beslag wat in te dikken. Dit maakt het makkelijker om de pannenkoeken om te keren in de pan.
Serveer de bananenpannenkoekjes met wat yoghurt en fruit om er een feestelijk gerecht van te maken voor je kleine!
Reactie plaatsen
Reacties